Informace z OS ODS Šluknovsko

Publikováno: 15.5.2005 Autor: red
Rok 2004 byl pro Občanskou demokratickou stranu úspěšný
  • Do 55členného zastupitelstva Ústeckého kraje se dostalo 28 členů za ODS. Za OS ODS Šluknovsko máme tři zástupce: p. Roberta Šatníka z Varnsdorfu (neuvolněný radní, předseda dopravní komise, člen kulturní komise kraje), p. Radka Engla z Rumburka (zastupitel kraje) a p. Ing. Ivana Strakoše (zastupitel kraje, člen finanční komise kraje). Dále máme zástupce za ODS v majetkové komisi kraje (p. Zdeněk Müller z Varnsdorfu) a v komisi pro vnější vztahy (p. Karel Schäfer z Rumburku).
  • Od září máme poslaneckou kancelář a pana Ing. Josefa Poláčka v Poslanecké sněmovně ČR.
  • Informace k „Modré šanci“ lze získat v oblastní kanceláři ODS a na internetových stránkách www.ods.cz, všechny texty jsou vytvořené odbornými týmy stínových ministrů, prošly oponenturou a nyní jsou předloženy k veřejné a odborné diskusi. Na výtky socialistů, že program ODS je jen pro bohaté, je nutno uvést, že ODS chce dát šanci všem, především lidem aktivním, slušným a pracovitým. Nízké daně znamenají nechat všem lidem více peněz, aby mohli sami rozhodnout o tom, jak je využijí. Snížení byrokracie a omezení vlivu státu znamená uvolnit prostor, aby lidé měli více šancí něž dosud najít práci a realizovat se.
Veškeré informace jsou k dispozici v oblastní kanceláři u manažerky pí Zdeňky Králíčkové. Pražská 2951, 407 47 Varnsdorf tel.: 412 374 337 mob.: 603 489 937 Zdeňka Králíčková oblastní manažerka ODS